تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

ترامپ: تا من رئیس‌جمهور هستم چین ابرقدرت نخواهد شد

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت تا زمانی که وی در قدرت است اجازه نخواهد داد تا چین ابرقدرت شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۵۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد روز دوشنبه گفت که وی از کشمکش تجاری موجود بین واشنگتن و پکن بسیار خرسنده بوده و اگر چه چین به دنبال آن است که به ابرقدرت تبدیل شود اما این موضوع در دوران ریاست جمهوری وی اتفاق نخواهد افتاد.

وی که با فاکس‌نیوز مصاحبه می‌کرد، گفت: اقتصاد ما جالب است و آنها به دنبال رسیدن و بزرگتر شدن از ما هستند. اگر هیلاری کلینتون الان رئیس جمهور بود، اقتصاد چین در پایان دوران ریاست جمهوری وی بزرگتر از اقتصاد آمریکا می‌شد اما در حال حاضر آنها به ما نزدیک نخواهند شد.

زمانی که از وی درباره پایان احتمالی جنگ اقتصادی دوجانبه پرسیده شد، پاسخ داد: ما در حال گرفتن میلیاردها دلار هستیم. چین آشکارا همانند ما به خوبی عمل نمی‌کند  و اقتصاد این کشور در حال حاضر اقتصاد عالی نیست.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ترامپ هفته پیش توئیت کرد که پکن در حال رویاپردازی است که «جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق یا هر نامزد دموکراتیک دیگر در انتخابات سال 2020 به کاخ سفید راه یابد.

در آوریل گذشته، بایدن اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری 2020 نامزد شود.

پیشتر و پس از آنکه آخرین دور مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین با شکست مواجه شد، کاخ سفید تعرفه‌های جدیدی را بر روی 200 میلیارد دلار از کالاهای واردتی چین وضع کرد. پکن نیز در اقدامی متقابل بر روی کالاهای آمریکایی تعرفه اضافی وضع کرد.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار